John Jansen Fotografie

Alles over homeopathie

Ontstoren van vaccinaties

 

Ontstoren van vaccinaties

De kuur bestaat uit 4 buisjes in oplopende sterkte: 30K-200K-MK en 10MK

In week 1 2x per week 1-2 korreltjes 30K, bijvoorbeeld op maandag en donderdag
2 2x per week 1-2 korreltjes 200K
3 2x per week 1-2 korreltjes MK
4 2x per week 1-2 korreltjes 10MK
Tot 6 jaar is 1 korreltje genoeg.

Alles over homeopathie

Na iedere dosis korreltjes kunnen er reacties optreden. Dat kan van alles zijn, koorts, transpiratie, uitscheidingen zoals verkoudheid, diarree, loopoor, hoesten. Ook emotionele reacties als huilbuien of woede-uitbarstingen kunnen optreden. Deze reacties kunnen een aantal uren of dagen aanhouden. Probeer dit zo min mogelijk te onderdrukken. Indien de reactie te heftig is kun je 1 korrel van dezelfde potentie oplossen in een glas water en daar zo nodig 3x per dag een lepeltje van nemen. Wel stoppen als de klachten verbeteren ( of verslechteren). Je kunt dit eventueel de volgende dag ook nog doen als dat nodig is. Wel het glaasje afgedekt in de koelkast bewaren.

De oplossing bewaar je tot de volgende dosis die je moet innemen. Daarna ga je verder met de sterkte die je ook in het glaasje gebruikte, weer gewoon volgens schema. Wanneer de kuur is afgelopen wacht je minimaal 1-2 weken en doe je hem zo nodig nogmaals, van voren af aan. Dit is bij kinderen die nèt gevaccineerd zijn en de reeks als ontstoring doen niet nodig. Volwassenen die echt klachten hebben gekregen na een vaccinatie kunnen beter per 2 weken een potentie omhoog gaan, dus: week 1 en 2 de 30K 2x per week, week 3 en 4 200K etc. Als je veel klachten krijgt van het ontstoren zit je doorgaans in een "verkeerde laag". Dan is er iets anders wat eerst ontstoord moet worden. Vaak zijn dat hormonale dingen als prednison of de anticonceptiepil. In dat geval even stoppen en contact opnemen.

Als er bij kinderen wat reacties optreden tijdens het ontstoren in de vorm van verkoudheid, hoesten etc. dan wil dat zeggen dat het lichaam afvalstoffen aan het verwerken is. Het vaccin blijft overigens goed werken, zelfs beter dan wanneer je niet ontstoort want je verbetert het immuunsysteem.

De kuur mag tijdelijk onderbroken worden als u op dat moment geen verslechteringen kunt gebruiken, bijvoorbeeld voor een belangrijke gebeurtenis of vakantie. Ga daarna gewoon verder waar je was gebleven.

Zorg er wel voor dat je tijdens het ontstoren voldoende drinkt! Voor volwassenen is dat afhankelijk van je gewicht zo rond de 2 liter (water!) per dag, baby's 500ml bovenop de melk, 3-6 jaar 500ml tot 1 liter en van 6-12 jaar 1.5 liter per dag. Dit zijn richtlijnen. Als je veel vocht verliest moet je ook meer aanvullen. Zorg verder voor een gezond eetpatroon leefstijl/voeding.html en vitamine C ( calcium ascorbaat 1 gram per dag of meer) en wat extra visolie of algenolie. Ook Zinc is vaak een aanrader als het gaat om zware metalen.

Indien je nog vragen hebt kun je mij bellen of mailen. Als ik nog bezig ben en je krijgt de voicemail, spreek dan alsjeblieft je naam en telefoonnummer in. Over het algemeen bel ik dezelfde dag terug, tenzij ik weg ben voor nascholing en pas heel laat thuis ben.Tel: 035-5385286